2004 - 2024
​Vi fejrer 20 års fødselsdag!

Vinylgulve lægges hos dig

​Skal du have et slidstærkt og næsten vedligeholdelsesfrit gulv, så er vinylgulve den ideelle løsning.

Med vinylgulve får du et materiale, der passer til alle slags rum og lokaler – også vådrum. Vinylgulve er stærke og kan holde til lidt af hvert samtidig med, at de er lette et rengøre. Derfor er det det rette gulvvalg til det rum, hvor sliddet er størst.

Dekorer med din egen stil

Vi kan levere alle slags farver og produkter inden for vinyl. Vinylgulve kan fås som både baner og fliser og er nemme at dekorere og præge rummet med, hvilket gør det til et meget populært gulv. Vinylgulve kan blandt andet fås med overflader, der ligner sten, træ eller et andet naturprodukt. Vi har også vinyl til badeværelse, der giver et lækkert og unikt udseende til dit badeværelse.

Med vinylgulvets bløde overflade og tynde materiale kan det lægges oven på et eksisterende gulv og tåler også gulvvarme.​

​Hvad enten vinylgulvet skal lægges i køkkenet, bryggerset, entreen eller et fjerde sted, skal der overvejelser til, hvilket vinylgulv der skal vælges. Med de mange forskellige farver og mønstre, vinylgulve kan vælges i, kan man give rummet eller lokalet lige præcis det udtryk og den stemning, man gerne vil have.

Få gode råd og vejledning til vinylgulve

Med vores erfaring og ekspertise i vinylgulve, kan vi hjælpe dig med valget og komme med råd og vejledning omkring valget.

Vi har til huse i Fredericia og kan derfor levere til hele Jylland og Fyn samt hele landet. Så kontakt os på telefon 23 72 51 51, hvis du skal have nye vinylgulve.

​​Eksempler på vinylgulve

Ring mig op

Udfyld denne formular og vi ringer dig op for en uforpligtende snak.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt