2004 - 2024
​Vi fejrer 20 års fødselsdag!

Tæppe til trappe giver nyt liv​

Er du på udkig efter et nyt gulvtæppe til din trappe? Så finder du her hos Snoghøjs Tæpper & Gulvmontering et stort udvalg. Et tæppe til trappen kan give et helt nyt udtryk og dermed nyt liv. 

Vi har mange års erfaring i branchen og garanterer dig et tæppe af høj kvalitet. Vores firma holder til i Middelfart, nær Fredericia og Kolding, men vi servicerer kunder i hele Jylland og på Fyn – så tøv endelig ikke med at kontakte os. Hos os er du garanteret en kompetent og professionel service.​

Vi har stor erfaring med tæppe til trapper

Et tæppe til trappe er en løsning, som mange benytter sig af. Det gør trappens trin mere behagelige og skridsikre at betræde, mens det også kan være med til at give trappen et nyt look. Det er vigtigt, at tæppet er tilpasset trappens trin helt perfekt, hvilket vi naturligvis altid sørger for.

Vi foretager naturligvis både montering og udskiftning af det nye tæppe til trappe og tilbyder samtidig montering og udskiftning af andre tæpper i hjemmet.

Udover det står vi klar til at rådgive og vejlede dig i den bedste løsning som matcher dine ønsker og behov 100%. Hvad enten du er på udkig efter et nyt gulvtæppe, tæppefliser eller noget andet, så er du garanteret professionel betjening hos os.

Kontakt os for at høre nærmere

Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan tilbyde af montering af tæppe på trappe, eller vores priser, så er du naturligvis mere end velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar med professionel hjælp og et bredt udvalg af kvalitetstæpper.

Du kan kontakte os på telefon 23 72 51 51 eller på mail kinggulve@gmail.com, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig! ​​

Ring mig op

Udfyld denne formular og vi ringer dig op for en uforpligtende snak.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt