2004 - 2024
​Vi fejrer 20 års fødselsdag!

Tæppefliser i slidstærk kvalitet

Tæppefliser er en løsning der tit bruges hos firmaer eller andre store rum med meget trafik, eksempelvis kontorlokaler. Falder valget på tæppefliser er det ikke uforståeligt, da tæppefliser er utrolig slidstærke og har en effektiv lyddæmpning. 

Tæppefliser er i praksis en masse firkantede stykker tæpper som sættes samme og danner en hel jævn flade. Disse firkantede stykker kan danne nogle utrolig flotte og dekorative mønstre og man kan få det udtryk frem man ønsker.

Vi har beliggenhed i Middelfart nær Kolding og Fredericia, men har kunder i hele Jylland og på Fyn.

Pynt hjemmet med tæppefliser

​Det er ikke kun forbeholdt firmaer at få lagt tæppefliser. I private hjem kan det være en utrolig kreativ og dekorativ måde at få lagt et gulvtæppe. Det kunne eventuelt være på kontoret, eller på børneværelset så støj og larm fra legetøj mod gulvet dæmpes.

Vi kommer helt gratis og uforpligtende ud og måler op og rådgiver med vores ekspertise. Her vil vi have forskellige tæppeprøver med, så du kan se vores brede udvalg.

Kontakt os for mere information

Vi har i mange år lagt tæppefliser og kommer gerne med gode råd til hvordan vi synes tæppefliser kan bruges på en fornuftig, sjov og kreativ måde – uanset om det er på firmaets adresse eller på børneværelset.

​Ring endelig til os på telefon 23 72 51 51 eller send en e-mail til kinggulve@gmail.com. Vi giver med glæde et uforpligtende tilbud på montering af tæppefliser. 

Vi ser frem til at høre fra dig.​​

Tæppefliser - Konferencerum hotel kronprinse

Ring mig op

Udfyld denne formular og vi ringer dig op for en uforpligtende snak.​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt