2004 - 2024
​Vi fejrer 20 års fødselsdag!

​​Gulvslibning fra 50 kr. pr kvadratmeter​

Gulvafhøvling og Gulvafslibning

Vi er uddannede, professionelle og har mange års erfaring inden for gulvafslibning samt gulvafhøvling af gulve. En bedre garanti for et flot resultat, kan du ikke få. Når der skal udføres gulvafslibning, er det vigtigt, at man får alle tidligere gulvbehandlinger fjernet med gulvafhøvling, og at man tager hensyn til, at et gulv sjældent er helt plant.

Når du vælger Snoghøjs Tæpper og Gulvmontering til gulvafhøvling efterfulgt af gulvafslibning, er du sikret et godt resultat!

Det kræver erfaring at udføre gulvafhøvling, og derfor anbefaler vi, at man vælger en professionel for at få det pæneste resultat. Vi sørger også for gulvafslibning.​

Dit gulv bliver så smukt som nyt

Efter både gulvafhøvling og den efterfølgende gulvafslibning kan gulvet efterbehandles med lak, lud eller olie. Kontakt os for at høre mere om de forskellige muligheder inden for gulve med afslibning og afhøvling.

​Din gulvlægger er til at finde i Fredericia nær Kolding, Vejle og Middelfart. Hos Snoghøj´s Tæpper & Gulvmontering arbejder vi primært i Jylland og på Fyn, dog tager vi gerne i mod opgaver i hele landet

Vi har en fast rammeaftale med boligkontoret.dk, hvor vi sliber gulve i alle deres lejligheder.

Kontakt for gulvafslibning og gulvafhøvling

Kontakt os​ allerede i dag på telefon 23 72 51 51 for en komplet og professionel afhøvling med tilhørende afslibning af dit gulv.

​​

Billede af gulvafhøvling / gulvafslibning

Ring mig op

Udfyld denne formular og vi ringer dig op for en uforpligtende snak.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt