2004 - 2024
​Vi fejrer 20 års fødselsdag!

Salg af tæpper i stort udvalg

Hos Snoghøj’s Tæpper og Gulvmontering i Fredericia tilbyder vi tæpper og salg af tæpper af enhver art i alle farver, materialer og størrelser, så du kan få varme og stemning i dit hjem. 

Vi er beliggende i Middelfart, nær Fredericia og Kolding, men servicerer også gerne kunder i resten af Jylland og på Fyn.

Vi tilbyder at lægge følgende former for tæpper:

​​Tæpper er i dag meget mere end de gamle grå væg til væg tæpper. I dag ser man mange spændende anvendelser, og de kan være den helt perfekte løsning til mange forskellige rum i hjemmet eller virksomheden.

Brug tæpper til at samle et rum

Tæpper kan bruges til at samle en møblering i et rum eller kan præge og næsten møblere et helt rum alene blot ved farve- og mønstervalget. De kan fungere som en form for rumdeler, eller de kan være prikken over i’et som den sidste finish.

​Tæpper giver et hav af muligheder, ikke alene ved de forskellige former for tæpper, men også med de mange farver, materialer og mønstre, de fås i. Nogle indeholder fibre, der er velegnet til hårdt slid og smuds, hvor andre blot er til for dekorationens skyld.

​Uanset hvilket materiale du vælger, har tæpper den egenskab, at det skaber hygge og varme og det er smukt at se på.

Kontakt for at høre mere om salg af tæpper

Vi står altid parate til at hjælpe og rådgive i valget, ligesom vi også kommer ud og måler op, når tæppet skal vælges – helt uden omkostninger. På den måde er du sikret den helt perfekte løsning, der bedst matcher din bolig. 

Hvis du er interesseret i at høre mere om vores salg af tæpper, så ring til os​ på telefon​ 23 72 51 51, eller send en e- mail til kinggulve@gmail.com – så vender vi tilbage hurtigst muligt! 

Vi glæder os til at hjælpe dig.​

​Tæpper

Ring mig op

Udfyld denne formular og vi ringer dig op for en uforpligtende snak.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt