2004 - 2024
​Vi fejrer 20 års fødselsdag!

Væg til væg tæpper udføres med stor erfaring

Overvejer du at få nye tæpper i hjemmet, på kontoret eller andre steder? Hos Snoghøj’s Tæpper og Montering har vi stor erfaring og har et bredt udvalg af blandt andet væg til væg tæpper. Vi har beliggenhed i Middelfart nær Kolding og Fredericia, men vi står til rådighed i hele Jylland og hele Fyn, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Der kan være flere fordele ved at få lagt et væg til væg tæppe i dit hjem. En af fordelene er at rummet får en bedre akustik idet væg til væg tæppet er ekstremt effektivt i forbindelse med dårlig akustik og genklang i rummet. 

En anden fordel er at man kan designe og forme rummet som man vil, da vi har et bredt udvalg af farver og mønstre, og du dermed opnår præcis det udtryk du ønsker i lokalet.

Gratis opmåling samt rådgivning

Har du besluttet dig for at få et væg til væg tæppe, så står vi gerne til rådighed. Vi kommer ud og måler op, rådgiver og viser prøver på de forskellige typer af tæpper – helt gratis og uforpligtende. 

Vi har et bredt udvalg af farver, mønstre og materialer og det kan tit være en fordel at se en prøve af tæppet i rette lokale inden man tager den endelige beslutning – dette hjælper dig på vejen til at finde det helt rigtige tæppe til din bolig.​ 

​Vi forhandler alle de store mærker inden for væg til væg tæpper, så vi garanterer altså at du finder et tæppe der matcher dine ønsker og behov.​

Professionel montering

Skal der lægges gulvtæppe eller væg til væg tæppe er det vigtigt med en professionel montering – og her er vi uddannede til lige præcis det. En forkert montering vil kunne betyde at der på sigt kan komme buler eller flossede kanter.

Dette undgår du ved at lade os stå for monteringen af dit væg til væg tæppe. Vi skærer tæppet præcist til og sørger for at benytte tæppetape så tæppet forbliver i dets korrekte montering.

Kontakt os for at høre mere

Har du yderligere spørgsmål til valg af materiale, farve eller priser, så står vi klar til at hjælpe og rådgive. Du kan ringe til os på telefon 23 72 51 51 eller sende en e-mail til kinggulve@gmail.com

Vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud - vi ser frem til at høre fra dig.​

Ring mig op

Udfyld denne formular og vi ringer dig op for en uforpligtende snak.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt