2004 - 2024
​Vi fejrer 20 års fødselsdag!

Med epoxygulve sparer du tid og penge

Står din virksomhed og overvejer at få lagt epoxygulve, så tøv ikke med at tage fat i os! I Snoghøjs Tæpper og Gulvmontering står vi klar til at hjælpe og rådgive. Vi er beliggende i Middelfart, nær Fredericia og Kolding, men servicerer også gerne kunder i resten af Jylland og på Fyn.

Med vores mangeårig erfaring garanterer vi at kan lave dit nye epoxygulv i lige den farve og stil du ønsker – og det er en af grundende til at det er blevet så populært. Vi har lavet epoxygulve i mange forskellige stile, og vi ser frem til at se, hvilket epoxygulv der vil passe til din virksomhed.

Yderst velegnede til industri

Epoxygulv er blevet mere og mere populært blandt danskerne de senere år – og det er ikke uden grund. Epoxygulve er yderst velegnede i en industriel sammenhæng, da det har en stor slidstyrke, mens de samtidigt et lette at rengøre, hvilket sparer din virksomhed tid og penge på rengøringen. 

Vi anvender Sigas epoxyprodukter, som er et kvalitetsprodukt ud over det sædvanlige. Vi går nemlig aldrig på kompromis med produktet, hvilket sikrer dig og din virksomhed et flot og holdbart resultat. ​

Kontakt os for at høre mere om epoxygulve

Hvis epoxygulv lyder som noget for dig, eller du sidder med spørgsmålet: ”hvad koster et epoxygulv?”, så tøv endeligt ikke med at kontakte os. 

Du kan ringe til os på telefon 23 72 51 51 eller sende en e- mail til kinggulve@gmail.com – så vender vi tilbage hurtigst muligt! Vi er sikre på at vi sammen kan finde den løsning, som passer til netop dine behov, og vi rådgiver gerne, hvis du mangler inspiration til udseendet. 

Vi giver selvfølgelig også gerne et uforpligtende tilbud på et epoxygulv.

Vi glæder os til at høre fra dig!​

Ring mig op

Udfyld denne formular og vi ringer dig op for en uforpligtende snak.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt