2004 - 2024
​Vi fejrer 20 års fødselsdag!

Linoleumsgulve - Vi leverer og monterer alle typer​

Hos Snoghøj’s Tæpper og Gulvmontering leverer og monterer vi alle typer linoleumsgulve i Fredericia, Middelfart og Kolding.

Linoleumsgulve er et oplagt materiale til dine gulve, hvis du vil have et slidstærkt materiale, der er let at rengøre og som ikke kræver megen vedligeholdelse. Linoleumsgulve kan fås i et utal af farver og forskellige mønstre, så du kan få et gulv, der matcher lige præcis dit hjem og dine behov.​​

Mange fordele ved linoleumsgulve​

På grund af de mange forskellige farver og mønstre, kan linoleumsgulve passe ind i alle slags rum, hvad enten det er køkken, stue, kontor, bryggers eller et femte rum.​

Der er mange fordele ved at vælge et linoleumsgulv. Linoleumsgulve kan lægges oven på eksisterende gulv og kan også anvendes ved gulvvarme. På grund af materialet er linoleumsgulve rare at gå på og kan dæmpe lydene i et rum. Derudover er materialet hygiejnisk, fordi det er varmeresistent og afvisende over for støv og bakterier.

Linoleumsgulve som plader og fliser

Linoleumsgulve kommer oftest i baner, men kan også fås som plader, der skal samles. For at få det bedste resultat skal gulvlægningen udføres af en fagmand.

Vi har mange års erfaring og kan ud over selve gulvlægningen give vejledning i, hvilken slags linoleumsgulv der vil være bedst til dit hjem og det enkelte rum. Ligeledes kan vi rådgive om, hvordan du bedst vedligeholder og passer på dit linoleumsgulv.

kontakt os på telefon 23 72 51 51 for at høre mere om priser og tilbud på linoleumsgulve. Vi kører primært til Jylland og Fyn, men også i hele landet.

Kontakt os for at høre mere om priser og tilbud.

​Linoleum

Før og efter​

​Andre Linoleumsopgaver

Ring mig op

Udfyld denne formular og vi ringer dig op for en uforpligtende snak.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt