Tæppe til trapper giver trappen nyt liv​

​Er du på udkig efter et nyt gulvtæppe til din trappe? Så finder du her hos Snoghøjs Tæpper & Gulvmontering et stort udvalg. Vi har mange års erfaring i branchen og garanterer dig et tæppe af høj kvalitet. Vores firma holder til i Middelfart, men vi servicerer gerne kunder i og omkring Kolding og Fredericia også.

Tæppe til trapper er en løsning, som mange benytter sig af. Det gør trappens trin mere behagelige og sikre at betræde, mens det også kan være med til at give trappen et nyt look. Det er vigtigt, at tæppet er tilpasset trappens trin helt perfekt, hvilket vi naturligvis altid sørger for.

Vi har stor erfaring med tæppe til trapper

Vi er et professionelt firma, som fornylig har haft 15-års jubilæum. Derfor har vi stor erfaring med blandt andet tæpper til trapper, hvilket er din garanti for, at du får en kompetent og professionel service hos os.

Vi foretager naturligvis gerne montering af dit eller dine nye tæppe og tilbyder udskiftning af dit gamle tæppe.

Vi står klar til at rådgive og vejlede dig, så du kan finde en løsning, som passer bedst muligt til dine ønsker og behov. Hvad enten du er på udkig efter et nyt gulvtæppe, tæppefliser eller noget andet, så kan du få professionel betjening hos os.

Kontakt os for at høre nærmere

Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan tilbyde af forskellige tæpper til trapper, er du velkommen til at kontakte os med det samme. Vi står altid klar med professionel hjælp og et bredt udvalg af kvalitetstæpper.

Du kan kontakte os på telefon 23 72 51 51 eller på mail kinggulve@gmail.com, så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

Ring mig op

Udfyld denne formular og vi ringer dig op for en uforpligtende snak.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt