Tæpper i et stort udvalg

​Vi lægger tæpper i hele i Jylland og Fyn samt hele landet.​ Et flot tæppe betyder hygge og skaber harmoni i din bolig.

Hos Snoghøj’s Tæpper og Gulvmontering i Fredericia tilbyder vi tæpper af enhver art i alle farver, materialer og størrelser, så du kan få varme og stemning i dit hjem.

Vi tilbyder at lægge følgende former for tæpper:​

​​Tæpper er i dag meget mere end de gamle grå væg til væg. I dag ser man mange spændende anvendelser, og de kan være den helt perfekte løsning til mange forskellige rum i hjemmet eller virksomheden.

Brug tæpper til at samle et rum

Tæpper kan bruges til at samle en møblering i et rum eller kan præge og næsten møblere et helt rum alene blot ved farve- og mønstervalget. De kan fungere som rumdelere eller kan være prikken over i’et som den sidste finish.

D​e giver et hav af muligheder, ikke alene ved de forskellige former for tæpper, men også med de mange farver, materialer og mønstre, de fås i. Nogle indeholder fibre, der er velegnet til hårdt slid og smuds, hvor andre blot er til for dekorationens skyld.

​Men lige meget, hvilket materiale du vælger, har tæpper den egenskab, at det skaber hygge og varme, og det er smukt at se på.

Få gratis opmåling og rådgivning

Vi står altid parate til at hjælpe og rådgive i valget, ligesom vi også kommer ud og måler op, når tæppet skal vælges – helt uden omkostninger. På den måde er du sikret den helt perfekte løsning, der bedst matcher din bolig.

kontakt os​ på telefon​ 23 72 51 51, hvis du skal have et nyt tæppe. Vi glæder os til at hjælpe dig.​

​Tæpper

Ring mig op

Udfyld denne formular og vi ringer dig op for en uforpligtende snak.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt