2004 - 2024
​Vi fejrer 20 års fødselsdag!

​Tæppemontering udført af professionelt firma

Mangler du et nyt gulvtæppe? Så kan du med fordel kontakte Snoghøjs Tæpper & Gulvmontering. Vi er en professionel tæppehandler, som tilbyder tæppemontering for private og erhverv. Vores tæppebutik er beliggende i Middelfart, hvorfra vi servicerer kunder fra både Kolding, Fredericia og omegn.

Hvis du har fundet et nyt gulvtæppe eller tæppefliser til dit hjem, så kan du med fordel søge professionel hjælp til tæppemontering hos os. Herved sikrer du nemlig, at arbejdet er veludført, således at resultatet er smukt og holdbart i mange år frem.

Vi har brede kompetencer inden for tæppemontering

Vi har mange års erfaring med montering af mange forskellige typer tæpper. Gennem årene har vi løst forskellige opgaver for glade og tilfredse kunder, og derfor kan vi med stor sandsynlighed også hjælpe dig. Vi varetager både simple og komplicerede opgaver, så du bør ikke tøve med at kontakte os for professionel hjælp.​

Du kan være sikker på, at vi altid overholder alle vores aftaler, kommer til tiden og leverer et tilfredsstillende stykke arbejde til den aftalte tid og pris. Hvis du er i tvivl om, hvilken tæppeløsning du skal vælge, så står vi altid klar til at komme med gode råd, så vi sammen kan finde den mest optimale løsning til dig.

Kontakt os for et tilbud på montering af tæpper

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vi tilbyder inden for tæppemontering, så er du til hver en tid velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig med montering af tæppe.

Du kan kontakte os på telefon 23 72 51 51 eller på mail kinggulve@gmail.com, så hører du fra os snarest muligt.​

Ring mig op

Udfyld denne formular og vi ringer dig op for en uforpligtende snak.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt