Epoxygulv​ - Spar tid og penge

Står din virksomhed og mangler hjælp til et nyt epoxygulv, så står vi i Snoghøjs Tæpper og Gulvmontering i Fredericia altid klar til hjælpe. Vi arbejder primært i Jylland og Fyn, men arbjeder i hele Danmark.

Yderst velegnede til industri

Epoxygulv er blevet mere og mere populært blandt danskerne de senere år. Epoxygulve er yderst velegnet i en industriel sammenhæng, da det har en stor slidstyrke, mens de samtidigt et let at gøre rent, hvilket sparer din virksomhed tid og penge på rengøringen. Vi anvender Sigas epoxyprodukter, som er et kvalitetsprodukt. Vi går nemlig aldrig på kompromis med produktet, hvilket sikre dig og din virksomhed et flot resultat.​

Et epoxygulv giver mange muligheder

Hos Snoghøj Tæpper og Gulvmontering har vi stor erfaring med epoxygulv. Grundet til at denne gulvtype især er blevet så populære er blandt andet, at vi kan lave dit gulv i lige den farve og stil, som du ønsker. Vi har lavet epoxygulve i mange forskellige stile, og vi ser frem til at se, hvilket epoxygulv der vil passe til din virksomhed.

Kontakt os omkring epoxygulve

Hvis epoxygulv lyder som noget for dig, eller du har spørgsmål, så tøv endeligt ikke med at kontakte os på telefon 23 72 51 51. Vi er sikre på at vi sammen kan finde den løsning, som passer til netop dine behov, og vi rådgiver gerne, hvis du mangler inspiration til udseendet. Vi giver selvfølgelig et uforpligtende tilbud på et epoxygulv.

Vi glæder os til at høre fra dig, og til at hjælpe dig med dit epoxygulv.

Ring mig op

Udfyld denne formular og vi ringer dig op for en uforpligtende snak.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt