2004 - 2024
​Vi fejrer 20 års fødselsdag!

Gulv i alle typer til hele boligen

Skal du have nye gulve i boligen? Hos Snoghøj’s Tæpper og Gulvmontering tilbyder vi gulve af alle slags til hele boligen eller firmaet i Jylland og på Fyn. Vi har beliggenhed i Fredericia nær Kolding og Middelfart, dog arbejder vi med kunder i hele Danmark. Vælg mellem et stort udvalg af forskellige typer, som alle er i høj kvalitet, besidder god slidstyrke og holdbarhed samt er komfortable. Hos os har du mange muligheder for at vælge flere slags gulve, da du sagtens kan have noget forskelligt i hvert rum, hvis det er dit ønske. Søger du en kompetent gulvspecialist, kan vi mere end blot at forhandle gulve. Vi udfører også montering og rådgivning, hvis du har brug for en faglig vurdering af, hvad der fungerer godt i de enkelte rum. Vi tilbyder følgende:

​Vælg gulv i høj kvalitet med stor komfort

Når du skal vælge gulve til boligen eller firmaet, er der flere ting, der spiller ind. Er det et rum, hvor der er meget gennemgang som i køkkenet, kan du med fordel få monteret et gulv, der er meget slidstærkt og kan holde i mange år trods stor trafik. Her er laminat, linoleum og træ- og parketgulve nogle glimrende valg, som samtidig også ser rigtigt godt ud. Ønsker du et mere eksklusivt udseende, er terrazzo gulve også et godt bud, idet du her får et meget robust gulv, der kan klare en del slid. Uanset, hvilken type gulv du vælger, er alle vores gulve i høj kvalitet. Der er stor komfort forbundet med mange af typerne, hvor det er helt op til dig, hvad du har det bedst med.​

​Professionel rådgivning og sparring​

Er du i tvivl om hvilken slags gulve, du skal vælge, tilbyder vi professionel rådgivning og sparring omkring, hvad der fungerer godt i de forskellige rum. Du kan høre mere om de unikke egenskaber, som hvert gulv besidder, og du kan lære mere om, hvad der er mest komfort i til boligen. Lad os høre mere om dine tanker, ønsker og præferencer, så du finder den helt ideelle løsning til dig.

Ring på telefon 23 72 51 51 for et uforpligtende tilbud - vi ser frem til at høre fra dig.

Ring mig op

Udfyld denne formular og vi ringer dig op for en uforpligtende snak.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt